Două autoturisme au fost implicate într-un cumplit accident de circulație, aproape de vama Nădlac

Într-unul dintre autoturisme se aflau trei persoane. Șoferul mașinii a murit pe loc, în timp ce o altă pesoană a ramas încarcerată iar un pasager a ieșit din mașină, după accident.

În celălalt autoturism se afla doar șoferul care a reușit să scape singur din mașina lovită.  Traficul a fost blocat pe sensul de mers de la vama către Arad pe ambele benzi.

Echipajul pentru descarcerare a intervenit pentru extragerea victimelor. La fata locului a intervenit Detașamentul Arad cu o descarcerare ușoară, SMURD Timisoara, Serviciul de Ambulanta Județean Pecica si un elicopter SMURD.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Călin Domşa, primele informaţii anunță la 112 arată că în accident sunt implicate 2 autoturisme. Există 2 victime încarcerate în Golf, una conștientă, iar cealaltă inconștientă. O maşină este răsturnată cu roțile în sus, sunt ieșiți toți din autoturism. Intervin Detașamentul Arad cu 1 Descarcerare ușoară, SMURD, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad, Elicopterul SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac” conform realitateadearad.net

Articolul precedentLucările pot continua. Vin bani de la Guvern pentru Spitalul de Copii din Timișoara
Articolul următorSchimbă destine: donează sânge pentru copiii bolnavi