Cele doua Politehnici din Timișoara au încheiat fără punct meciurile din etapa a șaptea a ligii secunde jucate împotriva unor formații din vârful clasamentului.

ACS Poli a primit vizita Sportului Snagov, echipă care are cea mai bună apărare a campionatului. Prima parte a întâlnirii a fost controlată de oaspeți. Hlistei a dat primul avertisment timișorenilor, după ce a ratat o bună oportunitate din 6 metri. Bănățenii au răspuns prin ocaziile semnate de David Pop și Velcotă. Cei doi fotbaliști ai lui Ștefan Nanu au colaborat perfect în penultimul minut al primei reprize. Velcotă a centrat de la aproximativ 30 de metri, Pop a trimis cu capul către poartă și l-a învins pe Iacob.

Repriza a doua a fost una controlată în totalitate de oaspeți. În minutul 59, Buia execută un corner de pe dreapta, mingea ajunge la Hlistei, acesta îi ia fața lui Drăghici și șutează pe lângă Smaranda aducând egalarea. Opt minute mai târziu cei doi fotbaliști ai Snagovului fac schimb de locuri. Hlistei trimite la bara a doua dintr-un corner, iar Buia, din 7 metri trimite în plasă.

Bănățenii s-au trezit târziu și puteau egala la ultima fază, însă mingea trimisă către poartă cu capul de Filip este respinsă de pe linia porții de Bărbulescu, și astfel Snagovul pleacă cu toate punctele de la Timișoara.

ASU Politehnica a jucat în deplasare împotriva Petrolului Ploiești. Bănățenii au avut prima mare ocazie a meciului și au cerut gol în minutul 13, când mingea trimisă cu capul de Nicolescu ar fi fost respinsă de portarul ploieștean din spatele liniei. Arbitrul Nagy nu a validat însă golul și a rămas 0-0, scor ce s-a păstrat până la pauză.

În parte a doua meciul a rămas la fel de echilibrat, cu Petrolul la conducere, iar ASU Poli încercând să apere un punct valoros. Bănățenii nu au reușit însă să țină de acel rezultat. În minutul al doilea de prelungire o centrare a lui Șaim ajunge la Ghinga, acesta protejează pentru Laurențiu Marinescu, iar acesta îl învinge pe Murariu. Poli s-a năpustit în atac pentru a încerca o egalare târzie, însă Lumu a recuperat balonul, i-a trimis lui Șaim, acesta l-a depășit pe Bilia, și cu un șut bine plasat l-a învins încă o dată pe Murariu.

În runda viitoare, ACS Poli va evolua în deplasare împotriva celor de la CS Balotești, în timp ce ASU Politehnica va primi vizita celor de la CS Mioveni.

Articolul precedentÎncepe Săptămâna Mobilității. Programul evenimentului
Articolul următorAccident la ieșirea de pe Autostrada Vestului, lângă Timișoara