În spațiul public au apărut acuzații aduse de mai multe mame ale cărăr copii au fost internați la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. Acestea relatează că un asistent medical le-ar fi atins într-un mod abuziv și le-ar fi făcut aluzii de natură sexuală.

Faptele s-au petrecut în vara acestui an, iar comisia de disciplina a spitalului l-a retrogradat din funcție pe asistent pentru o vreme. Nimeni nu poate să explice însă de ce faptele acestuia, dacă sunt atât de grave, nu au dus la consecințe mai serioase. 

Polițiștii timișeni au descoperit și ei cazul: 

„În urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la faptul că mai multe paciente acuză că au fost agresate sexual de către un angajat al Spitalului de copii din Timișoara, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș este abilitat să comunice următoarele:

 Polițiștii Secției 3 Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală și efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în vederea  stabilirii situației de fapt și luării de măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș .

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentBilanț coronavirus 10 decembrie: 7.067 de cazuri noi, 127 de decese
Articolul următorCHECK-IN. Plătitorii de taxe din Sectorul 1, în mizerie. Primăria nu a plătit facturile la curățenie de 4 luni