Grădinițele din Moșnița fac parte din unitățile de învățământ preșcolar aprovizionate de firma de catering găsită cu grave nereguli de Protecția Consumatorului.

Mai mulți părinți cred că micuții s-au îmbolnăvit în repetate rânduri din cauza meselor servite prin firma respectivă. Conducerea unității a hotărât să întrerupă contractul și să încheie, de urgență, un altul. O altă firmă va asigura mâncarea pentru copii.

“Sunt socata! Copilul meu e la gradinita la Mosnita si imi vine sa ma duc sa ii strang de gat pe cei cu livrarea!Oare nu se poate face si o comisie formata din cativa parinti care sa viziteze viitoarea firma e catering?” scrie pe pagina de Facebook Noua Moșnița un părinte.

 “La noi la Moșnița Veche au fost zeci de cazuri de enterocolita, caz in care copilul voma la gradi si chemat parintele pt a fi luat acasa, inca mai sunt copii cu enterocolita si la ora actuala,sunt tinuti acasa sub tratament”, completează un altul

 “Sunt aproximativ 6 luni de când nu am mai știut pe unde sa apucam,2-3 zile cu fetița noastră,din vomitat și probleme nu am mai scos-oA venit de la grădinița unde a mâncat ciorba și pizza…in aceeași zi,din start un meniu necorespunzător nici măcar ptr un adult!! ACEȘTI OAMENI SUNT NIȘTE MONȘTRI.Nu mai îmi găsesc nici cuvinte sa descriu aceasta situație îngrozitoare”, povestește altcineva.

Vă reamintim că la o firmă de catering care livra mancare pentru mai multe grădinițe, un spital de oncologie și un hotel de 4 stele, inspectorii de la Protecția consumatorului au găsite nereguli incredibil de grave. Multă mizerie, vase cu carne ținute direct pe podea, vase spălate cu apă rece și altele. Activitatea firmei a fost suspendată și s-au aplicat amenzi.

Articolul precedentParcările din Timișoara între tichet și SMS
Articolul următorSoția primarului Timișoarei a trecut printr-un moment dificil