Timișorenii care au treabă în Primăria Tmișoara sau care au avut de lucru cu funcționarii și nu au fost întâmpinați cum se cuvine sunt îndemnați să se plângă direct primarului.

Nicolae Robu a creat o noua adresă de mail la care timișorenii îi pot scrie să îi transmită care dintre funcționarii din instituția pe care o conduce nu se comportă cum se cuvinte. Pot fi reclamate și abaterile mai grave, însă fiecare timișorean care i se plânge edilului trebuie să dea și detalii despe ce a pățit.

Așa cum am declarat în nenumărate rânduri, eu sunt un om corect și cinstit 100%. Și îmi doresc ca instituția pe care o conduc să fie și ea corectă și cinstită 100%. Pentru a mă asigura că lucrurile sunt așa cum îmi doresc, adresez tuturor celor ce au interacționat / interacționează cu Primăria Timișoara să-mi semnaleze personal, pe adresa de e-mail [email protected], orice faptă / atitudine incorectă sau necinstită eventual întâlnită în Primăria Timișoara (evident, cu precizarea numelui titularului respectivei fapte / atitudini și descrierea faptei /atitudinii). Menționez că, aprioric, eu am încredere în colegi, dar de garantat nu garantez decât pt mine și de aceea simt nevoia ca încrederea apriorică să-mi fie confirmată„, a anuntat edilul  pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentNoapte fără noroc pentru sute de șoferi
Articolul următorPrea puține chioșcuri pentru bilete de transport în comun? A apărut o nouă soluție