După eșecul surprinzător de pe terenul campioanei din Baia Mare, suporterii timișoreni așteptau o evoluție bună în fața Stelei, formație care venea la Timișoara după o rundă de pauză.

Oaspeții au început mai bine meciul, dar au ratat deschiderea scorului prin Boldor, dintr-o lovitură de pedeapsă. Si cum ocaziile se răzbună, bănățenii au pus primele puncte pe tabelă tot dintr-o lovitură de pedeapsă câteva minute mai târziu prin Samoa. Din acel punct Steaua a preluat controlul jocului, iar Vlaicu a transformat două lovituri de pedeapsă. A urmat eseul lui Ionut Dumitru, după o eroare mare a defensivei bănățene, și alte două puncte din transformarea aceluiași Vlaicu. Până la pauză, Luke Samoa a mai reușit să transforme o lovitură de pedeapsă și scorul pauzei a fost 13-6 în favoarea Stelei.

Repriza secundă s-a desfășurat pe aceleași coordonate. Pe fondul unui joc slab al gazdelor, steliștii au mai înscris un eseu prin același Ionuț Dumitru, în timp ce Vlaicu a mai pus 2 puncte pe tabelă dintr-o transformare, iar scorul a devenit 20-6. Timișoara a avut o răbufnire de orgoliu și a punctat mai întâi prin eseul lui Iftimiciuc, primul al jucătorului timișorean după o accidentare. Luke Samoa a transformat eseul și a stabilit și scorul final, 20-13 pentru Steaua.

Astfel, Steaua a învins Timișoara Saracens pentru prima dată în ultimii 6 ani în Superligă. Bănățenii au ajuns la al doilea eșec consecutiv, iar în runda viitoare joacă tot pe teren propiu împotriva formației Tomitanii Constanța.

Articolul precedentAccident grav în Timiș. Un tânăr a ajuns la spital
Articolul următorMotociclist în stare gravă după un accident violent, la Timișoara