Liberalul Alin Nica este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Primar al comunei Dudeştii Noi timp de 16 ani, Nica consideră că printre proiectele de care judeţul are nevoie se numără preluarea Aeroportului şi realizarea autostrăzii Timişoara – Moraviţa.

“În primul rând sunt câteva proiecte majore de infrastructură care pot să dezlănțuie potențialul de dezvoltare al județului Timiș. Ne referim aici la stadion, la centura ocolitoare, la sala polivalentă, la autostrada Timișoara – Moravița pentru care trebuie făcut lobby, preluarea aeroportului de la Ministerul Transporturilor și rezolvarea unor probleme de infrastructură județeană care în mediul rural sunt foarte importante. Avem încă trei comune care nu au sistem de alimentare cu apă, încă 45 de comune care nu au canalizare și nu mai vorbesc de alimentare cu gaz pentru că peste două treimi sunt deficitare la acest capitol”, a declarat Alin Nica.

Liberatul timișean și-a exprimat speranța că în următorii patru ani să fie rezolvate cât mai multe dintre aceste probleme.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentNicolae Robu, înfrânt în alegeri: Sunt mândru de ce-am lăsat în urma mea
Articolul următorCOVID -19. 1.271 noi cazuri. În ce județe sunt cele mai multe infectări