Sute de amenzi au fost date de polițiști de la începutul anului până în prezent celor care nu au grijă de fațadele clădirilor în care locuiesc.

De la începutul anului, la Timișoara, polițiștii au dat 319 amenzi atât în zona centrală încât și în diferite cartiere din Timișoara celor care nu reabilitează clădirile în care locuiesc. Fiecare sancțiune dată este în valoare de 1000 de lei, după ce proprietarii nu au luat măsuri de curățare și întreținere, prin îndepărtarea elementelor de construcție și tencuială care stau să se desprindă de pe fațadele clădirilor, constituind un real pericol pentru trecători.

Polițiștii îi avertizează pe proprietari să elimine bucătile de tencuială, acoperiș sau cu ornamentele clădirilor care sunt în pericol să cadă.

Timișorenii pot semnala cazuri în care se desprind elemente de ornament de pe fațade la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. Controalele polițiștilor locali vor continua și în perioada următoare.

Articolul precedentIncendiu devastator în Timișoara. Casă cuprinsă de flăcări. VIDEO!
Articolul următorTimișoara va avea un festival al cântăreților de stradă. Prima ediție este programată în acest final de săptămână