Zeci de șoferi au fost prinși în timp ce conduceau cu viteză pe drumurile din Timiș, în primele trei zile ale lunii iunie.
Agenții de la Poliția Rutieră au verificat peste 850 de mașini și au aplicat 844 de sancțiuni în valoare de peste 200.000 de lei.

Cele mai multe amenzi, respectiv 506, au fost date pentru depășirea vitezei legale. 63 de șoferi au rămas fără permis pentru diverse abateri, de la viteză, la neacordarea de prioritate pietonilor.

Polițiștii de la Rutieră din Timiș au constatat șapte infracțiuni – doi șoferi conduceau după ce au consumat alcool, unul consumase droguri, 3 se aflau la volan dar nu aveau permis, iar un șofer conducea o mașină neînmatriculată.
Agenții au reținut și 11 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au acționat pe principalele artere din județul Timiș, iar aceste activități vor continua.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentUrmează un „şoc al alimentelor“! Explozia prețurilor la mâncare, la niveluri fără precedent. Avertismentul marilor economiști
Articolul următorParteneriat istoric Gabriel Oprea-George Păunescu. Stenograme BOMBĂ – Cine e artizanul „sufrageriei” și de ce nu cere nimeni teza de doctorat a lui Coldea – Dezvăluiri incendiare