Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a declarat că a dispus o anchetă la Inspectoratul de Poliție Timiș. El consideră că deoarece misiunea polițiștilor declanșată pentru a-l prinde pe suspectul care a împușcat mortal un agent a fost “defectuoasă”.

„Dacă am spus că acțiunea polițiștilor Timiș a fost deficitară și defectuoasă, înseamnă că știu de ce am spus chestiunea aceasta. Am dispus acolo o anchetă, ancheta este în curs, dau detalii la finalizare. Avem anchetă la Inspectoratul de Poliție Timiș”, a declarat șeful Poliției Române, Ioan Buda.

El spune că, în acest caz, suspectul avea profilul unei persoane periculoase.

Buda a explicat și modul în care se pregătesc echipajele pentru a captura persoanele urmărite general.

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a împușcat mortal un polițist din județul Timiș, a fost prins marți dimineața de către oamenii legii.
Luni noapte, în județul Timiș a ajuns și șeful Poliției Române pentru a verifica modul în care se desfășoară operațiunea de căutare a fugarului Marcel Ionel Lepa.

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Articolul precedentInundații în Timiș. Bilanțul revărsării apelor. Video și foto
Articolul următorFamilie disperată în Timiș. Un bărbat este de negăsit de 24 de ore