Doi bărbați și două femei pentru care DNA/DIICOT au propus arestarea preventivă, în cazul saloanelor de masaj erotic din Arad și Timi, au primit măsura arestului la domiciliu și a controlului judiciar.

„În fapt, s-a stabilit că, în perioada iunie 2021- mai 2023, 14 persoane fizice și juridice, sub paravanul a 4 societăți comerciale, au constituit două grupuri infracționale organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism, prin înlesnirea prostituției și tragerea de foloase materiale, ca urmare a practicării prostituției de către 11 femei, în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde erau distribuite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, persoanelor care întrețineau acte sexuale cu fetele din cele două saloane”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Magistrații Secției Penale a Tribunalui Timiș au respins propunerea de arestare preventivă. Două dintre persoanele implicate se vor afla sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar altele sunt sub contol judiciar.

 Saloanele de masaj vizate în acest dosar rămân închise. 

Articolul precedentCaz șocant în Timișoara: 11 migranți sechestrați într-un apartament – Detalii incredibile despre planul traficanților
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET