De cele mai multe ori accidentele rutiere înregistrate la trecerile la nivel cu calea ferata au consecințe deosebit de grave, respectiv decesul sau rănirea gravă a persoanelor implicate, de aceea Poliția Română organizează, periodic, astfel de acțiuni.

În județul Timiș o astfel de acțiune a fost organizată joi.

De cele mai multe ori accidentele rutiere înregistrate la trecerile la nivel cu calea ferata au consecințe deosebit de grave, respectiv decesul sau rănirea gravă a persoanelor implicate, de aceea Poliția Română organizează, periodic, astfel de acțiuni.#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 16 octombrie 2019

„Polițiștii timșeni au acționat ieri, în intervalele orare 06:00 – 10:00 şi 16:00 – 18:00 în P.P.T.F. Jimbolia, P.P.T.F. Timisoara, P.P.T.F Lugoj, P.P.T.F. Sânnicolau Mare, P.P.T.F Ronaţ Triaj, P.P.T.F. Timişoara Est, P.P.T.F. Buziaş pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. În urma acțiunii au fost aplicate un număr de 35 de sacțiuni contravenționale în valoare de 27.475 de lei. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.”, se arată într-un comunicat IPJ Timiș.

Articolul precedentAmenzi usturătoare pentru firmele care aruncă gunoiul aiurea
Articolul următorAccident la marginea Timișoarei. Oameni răniți, circulație blocată