Șoferii care vor să ajungă din zona de sud în cea de nord a Timișoarei vor trebui să caute rute alternative pentru a evita aglomerația cu începere de miercuri.

Circulația autovehiculelor va fi interzisă timp de o zi și o noapte, cu începere de miercuri dimineață, pentru a putea fi asfaltate străzile care au fost reconfigurate în ultima perioadă.

Pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare, Comisia de circulaţie a municipiului a aprobat închiderea totală a circulaţiei rutiere din data de 4.09.2019 de la ora 7 dimineaţa până în data de 5.09.2019, ora 5, pe strada Michelangelo pe sectorul cuprins între Pasajul Michelangelo şi bd. Ion.C. Brătianu, pe sensul de mers spre bd. Revoluţiei„, au transmis reprezentanții Primăriei.

Nu va fi însă singura întrerupere a circulației care va fi impusă, deoarece cu începere din 5 septembrie mașinile nu vor putea intra în această zonă pentru alte aproape 24 de ore.

Se va proceda şi la închiderea totalã a circulaţiei rutiere pe strada Michelangelo şi bd. Ion C. Brătianu, între pasajul Michelangelo şi bd. Revoluţiei din 1989, pe ambele sensuri de mers, din data de 5.09.2019 de la ora 7 până în data de 6.09.2019, ora 5„, spun reprezentanții Primăriei.

În prezent, în zona centrala au fost finalizate lucrările pe strada Martin Luther și în zona intersecției de la Punctele Cardinale. Asfaltarea a fost deja finalizată pe strada Proclamația de la Timișoara, care a fost lărgită pe o porțiune a sa, iar echipele SDM au început să toarne asfaltul la intersecția bulevardelor Revoluției și I.C Brătianu.

Statia mijloacelor de transport din apropierea hotelului Continental a fost desființată și probabil va fi relocată, iar cea de la intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu Mihai Eminescu a fost reamenajată. Scuarurile de pe mijlocul bulevardului Brătianu și străzii Michelangelo au fost eliminate, în timp ce pe cea de-a doua stradă, dar pe sensul către Posta Mare, a fost de asemenea amenajată o stație de transport în comun.

Articolul precedentPrins cu plasa plină de țigări de contrabandă
Articolul următorTransportul școlar în Timiș, detalii înainte de începerea școlii