Șoferii din Timișoara vor trebui să se înarmeze cu răbdare atât în weekend, cât și în zilele care urmează pentru că în zona de sud a orașului încep lucrări pe două străzi importante.

La nici o lună de când s-a dat drumul la circulația pe 4 benzi pe strada Arieș, aici vor începe noi lucrări pe o bună bucată din aceasta. Astfel, de sambata, 18 mai, va fi închis traficul, timp de mai multe ore pe zi, pe tronsonul cuprins între bd. 1 Decembrie 1918 și strada Surorile Martir Caceu, pe două benzi de circulație, unde se vor face lucrări de asfaltare.

Tot de sâmbătă se va închide traficul pe strada Calea Martirilor, pe tronsonul cuprins între strada Surorile Martir Caceu și Bd. Liviu Rebreanu. Aici se vor face lucrări de reparații, atât la carosabil, cât și la trotuare. Pe această porțiune a fost introdusă în subteran tubulatura necesară îngropării cablurilor aeriene, dar și cabluri necesare semaforizării.

Vechile trotuare au fost făcute praf, iar bucățile de beton și asfalt urmează să fie îndepărtate. Pe partea dreaptă, la intrarea de pe Arieș, deja a fost urnat beton pentru noul trotuar.

De asemenea, a avut de suferit și scuarul din apropierea intersecției cu bulevardul Liviu Rebreanu, care urmează și el să fie refăcut.

Pe această porțiune, întreruperea traficului în intervalul orar 7.30 – 17.30 va avea loc cu începere de sâmbătă, până în 22 mai.

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis, la pas prin Centrul Istoric, la Timișoara. Foto
Articolul următorSe întrerupe adunarea deșeurilor voluminoase