Primele audieri după tragedia petrecută în această dimineață, la Institutul Matei Balș, au loc chiar în aceste momente. Vorbim despre cadre medicale care sunt audiate pentru a se stabili cum s-a produs incendiul în care au și-au pierdut viața 4 persoane și alte 120 au fost transferate de urgență fie către alte unități medicale din Capitală, fie fiind acomodate în celelate saloane ale Spitalului Balș. 

La aproximativ cinci ore de când a izbucnit incendiul de la pavilionul 5 al Institului Matei Balș din Capitală, iată că au început și primele audieri în rândul cadrelor medicale din spital, cu intenția de a se afla cum s-a produs incendiul, precum care erau condițiile din salonul în care s-a produs incendiul. 

Colegiul Medicilor din București a demarat, la rândul său, o anchetă.

Vă reamintim că, în urmă cu scurt timp, Corpul de Control al premierului a fost trimis la Institutul „Matei Balș” pentru a investiga circumstanțele producerii tragediei.

Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis o anchetă. Vorbim despre un un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 

Ruda unei paciente confirmă! MĂRTURIE, în exclusivitate: „Am dus o aerotermă la Balș mamei mele, mi-au spus că asta e situația, nu au căldură”

Președintele Klaus Iohannis, de urgență la Institutul „Matei Balș” după incendiul violent din această dimineață

Articolul precedentRuda unei paciente confirmă! MĂRTURIE, în exclusivitate: „Am dus o aerotermă la Balș mamei mele, mi-au spus că asta e situația, nu au căldură”
Articolul următorAlexandru A.: Mințiți-ne doar pe jumate! Am ajuns să murim arși în frig!