Problema ocupării unui loc de parcare cât mai aproape de intrarea în supermarketuri atinge cote halucinante la Timișoara.

La un  magazin de bricolaj din Timișoara, problema parcării s-a sfârșit cu lăsare de sânge. Doi tineri, considerați ca având legături în lumea interlopă din Timișoara, au parcat în apropierea magazinului. Câțiva cetățeni de etnie rromă  ar fi vrut să ocupe același loc de parcare. Din primele informații un copil din grupul rromilor ar fi urinat în zona în care au parcat cei din tabăra considerată adversă.

Situația, oricum tensionată, a devenit o adevărată bombă cu ceas. Cetățeni de etnie rromă au scos cutitele si s-au napustit asupra rivalilor, pe care i-au ranit. Dupa ce victimele s-au refugiat in magazin, agresorii au dat bir cu fugitii. S-au urcat intr-un BMW seria 5 si au disparut.

Politistii, jandarmii si echipajele de Ambulanta au intervenit rapid la locul incidentului. Cei doi raniti au fost preluati rapid si transportati la spital. Unul are trei rani de cutit, iar celalalt una.

Articolul precedentWeekend cu ghinion. Accident în Timiș
Articolul următorVotează pentru Moldova, din Timișoara