Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol. Aceasta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21:40, în timp ce se deplasa pe Splaiul Nistrului din municipiu, un bărbat necunoscut ar fi agresat-o sexual.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au depistat în municipiu un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului instrumentat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, în cursul acestei zile urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Foto: arhiva

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentReținută după ce a furat un card și s-a apucat de cumpărături cu banii de pe el
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 15 octombrie