Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, organizează „Bastion Glow”, un eveniment desfășurat în curtea Bastionului „Maria Theresia” din Timișoara. Evenimentul va avea loc în perioada 19-22 septembrie.

Vor avea loc ateliere de creație și dans, piese de teatru și concerte. Programul evenimentului: joi, 19 septembrie, de la ora 16,30 – ateliere de creație „Circus Fairies”, Andra Gogan, Superchill& Elena Ionescu, Bosquito; vineri, 20 septembrie, de la ora 17 – Teatrul „Cortina” (ateliere și dansuri pentru copii), Robo, Ladytron și trupa „Out of Space”, Mario Fresh; sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 19,30 – Phaser, Basska, Vița de Vie; duminică, 22 septembrie, de la ora 16,30 – Hazliții (ateliere și dansuri pentru copii), piesa de teatru „Cei trei supereroi”, magiciana Cristina Strecopitov, Famous Band Timișoara, Greek4u și dansatorii, Zuralia.

Articolul precedentTimișoara, împânzită de camere video din cauza gunoiului
Articolul următorA făcut prăpăd în centru, la Timișoara. Un oltean a demolat corturile instalate de partidele politice în Piața Libertății. Foto