Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, miercuri dimineața, în județ se aflau 19 persoane în carantină. Acestea au intrat în țară din zonele puternic afectate de coronavirus și au fost conduse în locurile special pregătite pentru această situație, unde vor rămâne timp de 14 zile.

14 dintre aceștia au intrat în țară pe la frontierele din vestul țării iar cinci au sosit pe Aeroportul Internațional din Timișoara.

În acest  moment 436 de persoane sunt izolate la domiciliu, în Timișoara și județ. La Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș sunt internate, cu diagnostic confirmat de coronavirus, patru persoane. Una dintre paciente este fiica unui bărbat care, la rândul lui, a fost internat și tratat pentru coronavirus și, între timp a fost externat după ce testele au ieșit negative. Ceilalți trei pacienți au fost internați în cursul zilei de marți. Este vorba despre un bărbat care se afla în carantină în județul Arad, o femeie din Hunedoara și un bărbat din Caras Severin, internat până acum la Spitalul de Boli Infecțioase din Reșița.

 

Articolul precedentAu vrut să evite carantina. Scandal la vama Cenad
Articolul următorEXPLOZIE de cazuri confirmate cu COVID-19. Ministerul de Interne: Ne pregătim de SCENARIUL 3! Ce presupune