Locuitorii din Lugoj au fost surprinși să vadă cum bradul de Craciun a fost târât pe străzile orașului, fără nicio măsură de precauție.

Bradul de Crăciun care va fi împodobit la Lugoj, de Crăciun, a fost târât pe străzile orașului până la locul de depozitare. Nimic nu le-a stat în cale celor care îl transportau . Crengile bradului au zgâriat mașinile parcate și au agățat tot ce le stătea în cale.

“Administratia locala a decis sa transporte pomul de Craciun pe cele mai intens circulate artere din oras. Pentru ca au ales prost mijlocul de transport, bradul s-a transformat intr-o matura uriasa. Muncitorii nici macar nu au legat pomul. Zeci de lugojeni au fost socati sa vada cum masini sau fire de curent sunt atinse de ramurile pomului. Cateva autoturisme au fost zgariate de crengile copacului. Cativa oameni aflati in trafic le-au reprosat politistilor locali ca nu i-au avertizat sa isi traga masinile deoparte pentru a nu fi zgariate. Bradul a fost taiat din curtea centrului de plasament de pe strada Bocsei si urmeaza sa fie impodobit in piata IC Dragan.”, conform lugojinfo.ro

 foto&video: lugojinfo.ro

Articolul precedentAlbanezi opriți la granița cu Serbia
Articolul următorCiocnire în lanț în apropiere de Timișoara. O tânără a ajuns în brațele medicilor