După semnarea noului contract pentru salubrizare, firma care a caștigat licitația are la dispoziție 3 luni pentru a se apuca de treabă.

Primarul Timișoarei este însă optimist și crede că nu ne va prinde sfarșitul primăverii cu străzile pline de frunze moarte, praf și mizerie.

„Eu sper ca de saptamana viitoare sa inceapa. Vine primavara, sunt foarte multe lucruri de facut. Horticultura are de lucru pe spatiile verzi si nu mai poate sa stea concentrata pe curatenia stradala. Am procedat cum am putut in situatia in care prima data nu a fost nimeni la licitatia pentru acest serviciu. Am inteles ca firma austriaca care a castigat licitatia isi va aduce utilajele. Nu stiu cum procedeaza ei. Sper ca intr-o saptamana sa inceapa„, a spus Nicolae Robu.

Angajatii Brantner Servicii Ecologice vor actiona pe toate cele 1227 de strazi ale orasului, pe trotuare, alei, parcari, statii STPT, pasaje, poduri, pasarele si zone pietonale. Vor curata carosabilul, malurile canalului Bega, pistele de biciclete si pietele volante, dar si rigolele.

 

Articolul precedentFirme din centrul Timișoarei indiferente la mizeria pe care o fac
Articolul următorO mai veche metodă a tâlharilor face victime la Timișoara