Aventura Ripensiei Timișoara în ediția 2019-2020 a Cupei României s-a încheiat în faza șaisprezecimilor de finală, după ce fotbaliștii pregătiți de Alexandru Pelici au fost învinși de Sepsi Sfântu Gheorghe.

Duelul de pe arena Electrica din Timișoara a fost unul controlat în mare parte de gruparea ardeleană, care după 25 de minuet conducea deja cu 2-0, prin golurile reușire de Cârnaț și Hilal Ben Moussa. Timișorenii au avut o răbufnire de orgoliu și în minutul 29 Toma a redus din handicap cu un șut sub transversala porții covăsnenilor.

Bucuria timișoreană a durat doar două minute, deoarece după un corner bătut de Fulop, Flores a trimis în plasa porții Ripensiei, stabilind și scorul pauzei.

În repriza a doua Chera, Apro sau Popovici au fost aproape să înscrie pentru timișoreni, iar cum ocaziile se răzbună, Adebanjo a punctat în minutul 85 pentru 1-4, iar Sepsi s-a calificat pentru al doilea sezon consecutiv în optimile Cupei României.

Ripensia Timișoara se întoarce la meciurile din liga secundă, iar duminică primește vizita ultimei clasate în serie, Sportul Snagov.

Articolul precedentAccident grav pe o stradă intens circulată din Timișoara. Un microbuz s-a ‘înfipt’ într-o stație de tramvai
Articolul următorUn nou derby în Superliga de rugby pentru Saracens. Timișoara primește vizita Stelei