Desfășurare impresionantă de forțe, în județul Timiș, în căutarea celui care a ucis un polițist aflat în misiune. Trupe speciale, drone, dispozitiv de termoviziune, echipe cu caini de urmărire. 

În zonă a ajuns și șeful Politiei Române, chestorul Ioan Buda. Asaltat de jurnaliști cu întrebări, acesta a ezitat să răspundă.  

El a declarat doar că vrea să stea de vorbă cu șefii de la IPJ Timiș. După care a intrat în sediul poliției din Recaș.

Pe tot parcursul zilei de luni informații neconfirmate oficial au curs gârla referitoare la locul unde s-ar putea afla cel care l-a ucis pe polițistul aflat în misiune.  Cimitirul din Izvin – unde s-au găsit picături de sânge provenind probabil de la urmăritul rănit, o casă a bunicii unui prieten, imobilie nelocuite din zonă și depozite, toate au fost scotocite de polițiști. 

Ionel Marcel Lepa, un recidivist căutat pentru tâlharie este acum urmărit după ce a omorât un polișist care a încercat să-l rețină, în localitatea Izvin, din județul Timiș.

Articolul precedentMoment de reculegere ținut de polițiști în semn de omagiu pentru față de colegul căzut la datorie în Timiș. Foto si video
Articolul următorBărbatul care a ucis un polițist aflat în misiune, în județul Timiș, a fost prins