Au băut bine, după care s-au gândit să mai facă rost de câțiva lei pentru alte răcoritoare. Nu au mers la munca, ci s-au dus în centrul Timișoarei la cerșit.

Este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, care s-au instalat în la bustul gol în Piața Victoriei și au început să ceară bani trecătorilor. Cei care îi refuzau erau luați la înjurături.

Polițiștii locali i-au legitimat pe cei trei și au aflat că unul dintre ei este cărășean, din Constantin Daicoviciu, iar ceilalți doi din Dudeștii vechi și Lenauheim. Cei trei au fost amendați și predați centrului pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului.

Polițiștii le cer timișorenilor să nu le mai dea bani cerșetorilor pentru a-i determina pe aceștia să plece de pe străzile orașului. Cei care vor să sesizeze prezența cerșetorilor în locuri din Timișoara o pot face la numerele 0256.968 sau 0256.246.112.

Articolul precedentSe apropie o nouă ediție Bega Bulevard. Pepe, Sore sau What’s Up printre artiștii care vor urca pe scena
Articolul următorS-a stabilit programul pentru Cupa Timișoara la baschet masculin. Trei echipe din țară vin să-i înfrunte pe alb-violeți