Cinci biciclişti din Timişoara, dintre care doi pompieri, s-au întors acasă, după ce în 1 septembrie au pornit într-o călătorie de peste 1000 de kilometri.

Bicicliştii au pornit din Timişoara către Arad şi mai departe către Salonta şi Băile Felix. Apoi s-au îndreptat către Satu Mare şi Vişeu, iar ultimul oraş bifat pe lista bicicliştilor a fost Alba Iulia, oraşul Marii Uniri. De aici, cei cinci au pornit înapoi spre Timişoara, unde au ajuns marţi după-amiază, după o pedalare de 10 zile.

În data de 10.09.2018, exact la 10 zile de la plecare, cei 5 biciclişti s-au întors în Timişoara. Cursa s-a încheiat în faţa sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat al judeţului Timiş, unde a şi fost dat startul, unde au fost întâmpinaţi de către inspectorul şef, domnul Locotenent colonel Lucian Vasile Mihoc, care i-a felicitat pentru reuşită„, transmit reprezentanţii ISU Banat.

Cei cinci au parcurs un traseu de 1066 de kilometri, pentru a marca anul Centenarului şi pentru a promova Timişoara ca şi Capitală Europeană a Culturii.

Articolul precedentFamilie disperată la Timișoara. Un tânăr este de negăsit
Articolul următorPlase de protecție pe fațadele clădirilor istorice