Din nou restricții de circulație în zona centrală din Timișoara. Șoferii vor sa treaca pe strada 20 decembrie vor trebuie să caute o altă rută, deoarece circulația mașinilor în această zonă va fi întreruptă de la primele ore.

Astfel, vineri nu se va putea circula între orele 9.00 și 16.00. În 5 octombrie, sâmbătă, traficul va fi oprit între orele 7.00 și 16.00, iar începând de luni, 7 octombrie de la ora 9.00 și până miercuri, în 9 octombrie, la ora 24, circulația va fi oprită din nou.

Odată cu aceste restricții, între intervalele anunțate firobuzul 16 urmează să aibă un alt trease. De pe bulevardul Sudului până la intersecția Michelangelo va circula pe aceeași rută, iar de aici nu va mai merge pe bulevardul Vasile Pârvan – strada 20 decembrie – bulevardul Brătianu, ci va continua pe traseul firobuzului 15 până la Poșta Mare.

Aceste restricții sunt necesare deoarece municipalitatea dorește să finalizeze lucrările aflate acum în desfășurare. Angajații SDM au săpat pe strada 20 decembrie pana in apropierea podului Mitropolit Andrei Șaguna, la fel ca și pe bulevardul Ferdinand. Aici a fost desfiintata o bretea de beton si micșorat un scuar din zona Catedralei.

De asemenea, în apropierea podului pe sensul de circulație către zona Bălcescu, urmează să fie amenajată o stație lpentru mijloacele de transport.

Articolul precedentFinal de tur pentru Timișoara Saracens. Rugbyștii bănățeni primesc vizita Tomitanilor Constanța
Articolul următorTimișoara Saracens încheie en-fanfare turul Superligii de rugby. Rugbyștii bănățeni au zdrobit Tomitanii Constanța