Forțele de ordine din județul Timiș au continuat verificările privind respectarea interdicțiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Peste 300 de polițiști împreună cu celelalte instituții cu atribuții de control au verificat zonele în care se pot forma aglomerări de persoane. Au fost controlate spații comerciale și mijloace de transport în comun care au verificat modul în care sunt respectate măsurile impuse în starea de alertă.

Au fost verificate 132 de  societăți comerciale, precum şi 167 de  mijloace de transport persoane, dintre care 56 de mijloace de transport în comun, fiind legitimate peste 3.000 de persoane.

Au fost aplicate 304 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 93.250 de lei. Dintre acestea, 48 de sancțiuni în valoare de  21.500, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației, anunță Poliția Timiș.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentO unitate mobilă de Terapie Intensivă ajunge la Timișoara
Articolul următorEXCLUSIV Traian Băsescu a confirmat dezvăluirile făcute la Realitatea PLUS: „Îmi asum că l-am trimis pe Coldea în Irak. Nu l-aș mai ține 8 ani la SRI”