Criza din ultima perioadă de la Filarmonica Banatul, unde conflictul între conducere și sindicat a fost unul acut, pare a se fi rezolvat.

La Filarmonica Banatul relațiile dintre direcțiune și o parte din personal nu au fost deloc roz în ultima perioadă. Criza a atins punctele culminante în zilele de grevă sau în cele în care sindicaliștii au protestat pe treptele instituției.

Acum, după semnarea contractului colectiv de muncă, lucrurile s-au calmat și sindicaliștii au renunțat la grevă. Reprezentanții acestora consideră că au reușit să rezolve aproape 90 la suta dintre revendicări. Semnarea contractului colectiv de muncă a fost întârziată, în principal, din cauza obligativității prezenței la serviciu și în zilele în care nu sunt programate concerte.

Primăria Timișoara organizeză o dezbatere publică pe marginea proiectului de hotărâre „privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții pentru Filarmonica Banatul Timișoara”. Dezbaterea este programată joi, 22 noiembrie, de la ora 14:00, în sala de consiliu. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa ca[email protected], până în 22 noiembrie, la ora 12:00.

Articolul precedentTrenul Unirii din Banat spre Alba Iulia
Articolul următorVânat otrăvit de angajații unei ferme