Operațiune a politiștilor de la DIICOT Timișoara și de la Crimă organizată, finalizată cu anihilarea unei rețele de traficanți de droguri.

Oamenii legii au descoperit o plantație întreagă în mansarda unei case din Timișoara. De cultură se ocupu trei tineri, care aveau grijă de 33 de ghivece în care majoritatea plantelor erau pregătite de recoltare.

Polițiștii au găsit și muguri de cannabis ambalați în borcane cu murături. În camere se aflau și mai multe ustensile folosite pentru consumul stupefiantelor.

Plantele de cannabis erau crescute în condiții perfecte, „grădinarii” având grijă să amplaseze lămpi, ventilatoare și aparatură pentru reglarea umidității în „sera” improvizată. Cannabisul urma să fie mărunțit, ambalat și apoi vândut consumatorilor din oraș.

De întreaga plantație aveau grijă trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 49 de ani. Polițiștii și procurorii au ridicat trei kilograme de droguri din mansardă, iar unul dintre cei trei „grădinari” a fost reținut de DIICOT Timișoara.

Articolul precedentTeatrul Național Timișoara nu merge la Reuniunea Teatrelor Romanești de la Chișinău. Ministerul Culturii vinovat pentru această situație
Articolul următorMitropolitul Banatului, despre referendum