SCM Poli Timișoara va juca în acest final de săptămână, la Focșani, meciurile din cadrul turneului Final 4 al Cupei României la handbal masculin.

Timișorenii vor juca în prima semifinală împotriva gazdelor de la CSM Focșani. Cele două echipe s-au întâlnit odată în acest sezon, în turul campionatului, când Poli s-a impus la Timișoara cu 33-29. Vestea bună pentru alb-violeți este că Alin Șania este refăcut după o accidentare și ar putea reveni pe teren. Bănățenii au și o problemă în lot, prezența lui Orbovic în teren fiind incertă din pricina unei accidentări.

Mi-e puțin frică de faptul că nu ne va putea ajuta, însă medicul și fizioterapeutul fac totul pentru a-l recupera până la meci. Șania e recuperat, dar ar fi un risc să-l introducem, trebuie până la urma să și riscam, deoarece trebuie să intrăm în finală. Pentru asta, ar trebui ca toti să dăm 100% din posibilitățile noastre. E o stare de euforie la sală și e normală până la urmă pentru că CSM Focșani joacă acasă ,și vrea să facă istorie. Va fi așadar o atmosfera extraordinară, motiv pentru care noi trebuie să fim foarte bine pregătiți pentru a comunica și în condiții de zgomot ridicat. Mă bucur și îmi place să joc cu sala plină și contra noastră”, a declarat îniante turneului antrenorul timișorean Pero Milosevic.

A doua semifinală a competiției este un duel intre doua formatii din Bucuresti, Steaua si Dinamo.

În sezonul trecut, SCM Poli a ajuns în finala Cupei României, unde a fost învinsă de Dobrogea Sud Constanța.

Articolul precedentZece minute de parcare aiurea, prețul unei nenorociri
Articolul următorA căzut cerul pe un bărbat din Timișoara. Fetița lui de 8 ani, într-o situație de coșmar