A doua finală în doi ani și prima câștigată. SCM Poli Timișoara aduce Cupa României la ]n Banat, la 33 de ani de la precedenta reușită de acest gen.

SCM Poli Timișoara a controlat de la un capăt la altul finala Cupei României împotriva celor de la Steaua. Bănățenii au avut inițiativa încă din start, iar după 9 minute aveau un avantaj de 3 goluri. A fost momentul în care steliștii au scos și portarul și au atacat în 7 contra 6. Timișorenii s-au apărat excelent și chiar au reușit să recupereze și să înscrie în poarta lăsată goală de steliști. Finalul de repriză a aprținut însă Stelei, care a redus diferența la un singur gol, 15-14.

În repriza secundă Poli a fost mai organizată în apărare și mai sigură în faza ofensivă. Bănățenii au stabilit prima dată ecartul maxim din această partidă cu 11 minute înainte de final, 24-19. Steliștii s-au mai apropiat la 3 goluri, însă timișorenii și-au păstrat calmul și s-au impus în cele din urmă cu 31-27.

Cel mai buin marcator al finalei a fost Marjanovic, cu 9 reușite, dintre care 3 din lovituri de la 7 metri. Celelalte goluri au fost marcate de: Sadoveac – 7, Dragas – 6, Cîmpan – 3, Pribanic – 2, V. Milosevic – 2, Fenici – 1, Varo – 1.

Articolul precedentVaporașele au revenit pe Bega. Călătorii admiră primăvara
Articolul următorMiting restrâns la Timișoara