Curse aeriene suplimentare în octombrie

Începând cu luna octombrie, două companii aeriene care operează pe aeroportul din Timișoara vor introduce zboruri suplimentare pe ruta Timișoara-București.

Cursele aeriene vor avea loc atât spre cât și dinspre capitală.

“În prezent, compania Ryanair operează 12 zboruri săptămânale, câte două zboruri în zilele de luni, marţi, miercuri, joi, vineri şi duminică. Din data de 28 octombrie, va opera 16 zboruri săptămânale. Astfel, în zilele de luni şi vineri vor fi operate câte trei zboruri pe zi. În celelalte zile, inclusiv sâmbăta, vor fi câte două zboruri pe zi. Compania aeriană Tarom va introduce două zboruri suplimentare, în zilele de miercuri şi vineri, astfel încât va ajunge în timpul sezonului de iarnă la 28 de zboruri săptămânale.”, se arată într-un comunicat de presă al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara.

 În total, începând din octombrie vor fi disponibile 44 de curse săptămânale spre şi dinspre Bucureşti Otopeni. Frecvența acestora este între 5 zboruri pe zi (sâmbătă şi duminică) şi 8 zboruri pe zi (miercuri).

”Destinația București este pe primul loc în topul celor mai căutate destinații din Timișoara, aproximativ 25% dintre pasagerii care călătoresc la sau spre Timișoara aleg această destinație. În primele 8 luni ale acestui an, 259.000 de pasageri au călătorit pe această rută, dintr-un total de 1.016.521 pasageri. Pe următoarele locuri se află destinațiile Bergamo, Munchen și Londra”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

 Companiile aeriene îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

 

Articolul precedentPloaie de amenzi pe șoselele din Timișoara și din Timiș. Ce au descoperit polițiștii
Articolul următorFinala națională a competiției de idei ClimateLaunchPad