Procurorii DIICOT – B.T.ARAD împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de combatere a criminalității organizate Arad desfăşoară o acţiune având ca obiect destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în contrabanda cu ţigări pe zona de vest a României.
În această dimineaţă au fost efectuate un număr de 21 de percheziţii domiciliare (13 pe raza judeţului Arad şi 8 pe raza judeţuluiTimiş) şi vor fi puse în executare mandate de aducere emise pe numele a 11 suspecţi/inculpaţi.

Până în prezent a fost indisponibilizată cantitatea totală de 115.990 pachete de țigarete de contrabandă, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională desfăşurată de către membrii reţelei infracţionale este în valoare totală de 1.597.453 lei (342.829 euro).
Acţiunea este efectuată cu sprijinul I.J.P.ARAD, I.J.J.ARAD, I.J.P. TIMIŞ şi I.J.J.TIMIŞ. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
Articolul precedentExpoziție eveniment în Bastionul Theresia. Secretele unui castru roman din vremea imparatului Traian prezentate la Timișoara. Foto
Articolul următorBărbat căutat cu elicopterul SMURD în apropiere de Timișoara