Razii repetate într-o piață din zona centrală a Timișoarei făcute de polițiști în ultimele zile.

Oamenii legii au „vizitat” de mai multe ori Piața 700 aflată la doi pași de centrul Timișoarei. Aici au găsit mai mulți oameni ai străzii care cerșesc bani sau îi agasează pe trecători sau se îmbată și fac mizerie. Polițiștii au luat 11 dintre aceștia i-au ondus la sediul Poliției Locale pentru a fi introduși în baza de date, după care au fost direcționați către localitățile de domiciliu.

Au fost verificați și comercianții care își vând produsele în piață, iar polițiștii au aflat că acești îi folosesc pe oamenii străzii la diferite activități. Câțiva dintre vânzători s-au ales și cu amenzi cuprinse între 1000 și 4000 de lei pentru că nu și-au păstrat curățenia în jurul standurilor, nu au afișat documentele care să ateste calitatea de comerciant sau nu au afișat prețurile pe tarabe.

Acțiunile polițiștilor în zonă vor continua și în zilele care urmează și au ca obiectiv atât verificarea comercianților, cât și asanarea zonei de persoane fără adăpost.

Articolul precedentDupă ani de așteptare, a fost inaugurată Clinica de Mari Arși din cadrul Spitalului Județean. Ministrul Sănătății, prezent la eveniment
Articolul următorClădirea nouă a Spitalului de Copii din Timișoara nu va fi terminată în 2019. Mai este nevoie de bani