De formație economist și jurist, director al Oficiului Registrului Comerțului Timiș, Lelia Floarea BRÎNDA a reușit, prin talent, dăruire și pasiune, să convertească cifrele în culori, în imagini artistice, fiind astăzi un artist plastic recunoscut, membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Timișoara. 

Prima sa expoziție personală de anvergură lansată sub genericul „ORIGINI” împreună cu volumul de versuri „Scară de iriși” a avut loc în decembrie 2016, la Muzeul de Artă al Banatului. În acești doi ani, Lelia Floarea BRÎNDA a absolvit masterul la Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara, specialitatea Sculptură – materie și concept.  
 „DRUMUL SPRE CENTRU” îmbină elemente prelucrate din expoziția „ORIGINI” cu lucrări inedite de sculptură în ceramică. Expoziția exprimă emoțiile artistei, stările sufletești, MĂȘTI purtate, cu sau fără voie, pe parcursul vieții.  

Evenimentul are loc în data de 5 decembrie 2019, ora 18.00, la Galeria Helios din Timișoara, Piața Victoriei nr.6.

Articolul precedentȘoferii din Timiș, atenționare de călătorie
Articolul următorMașină de cca 4.000 de euro, căutată de către Germania, descoperită la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad. Ce a spus șoferul