ASU Politehnica și Ripensia Timișoara au fost învinse fără drept de apel de rivalele din capitală, în etapa a III-a a ligii secunde fotbal.

Ripensia Timișoara a fost învinsă la scor de neprezentare de Metaloglobus, în capitală. Toate goluri grupării din capitală au fost semnate de cei doi frați Herea. Claudiu cu o dublă, și Ovidiu, din pasa fratelui său, au consiființit a doua înfrângere din acest sezon pentru Ripensia.

ASU Politehnica a primit pe teren propriu vizita celor de la Daco-Getica București. Oaspeții au avut inițiativa, însă la pauză scorul a fost același de la început, 0-0. Unicul gol al întâlnirii a venit în minutul 60, când Răducan a prins un șut bun de la distanță, portarul timișorean Murariu a respins în față, iar din apropiereProdan a trimis în plasa porții timișorene.

Astfel, după trei etape, ambele formații timișorene au același bilanț, cu o victorie și două înfrângeri.

În runda viitoare ambele formații timișorene au partide dificile. ASU Politehnica va juca în deplasare, în Regie, cu Rapidul, în timp ce Ripensia primește vizita celor de la UTA, în primul derby al vestului din acest sezon.

Articolul precedentCiocnire în lanț în Timiș. Un biciclist a fost rănit
Articolul următorAccident pe un bulevard intens circulat din Timișoara. Cinci oameni au fost răniți