Victorii muncite pentru cele două echipe din Timisoara în etapa a IX-a a ligii secunde care le scoate pentru moment pe ambele din zona locurilor retrogradabile.

Ripensia Timișoara a primit vizita ultimei clasate în liga secundă, Sportul Snagov, echipă care a și deschis scorul pe stadionul Electrica încă din minutul 10. Bănățenii nu au intrat în panică și au trecut încet încet la conducerea întâlnirii, și cu toate că au avut ocazii, nu au reușit să puncteze până la pauză. La 11 minute de la reluare, pe fondul dominării timișorene, Voinea a adus egalarea. În minutul 65, oaspeții au rămas în 10 jucători. După o intrare imprudentă a lui Roșu la Tudorache, fotbalistul Snagovului a văzut direct cartonașul roșu. La 7 minute din momentul în care au rămas în inferioritate, Snagovul a primit al doilea gol de la Popovici. Scorul finala a fost stabilit în minutul 83 de același Voinea, ajuns la a 3-a reușită stagională în divizia B.

ASU Politehnica a trecut sâmbătă cu 4-1, la Severin, de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, acesta fiind și scorul de până acum al sezonului pentru formația timișoreană. Timișorenii au punctat de două ori până la pauză prin Manea și Ungureanu, fiecare aflat la a doua reușită pentru Poli în acest campionat.
În partea a doua a întâlnirii Yabre a redus din diferență pentru gazde, însă timișorenii au răspuns cu alte două reușite. Mai întâi a punctat Schieb, pentru ca Axente să închidă tabela dintr-o lovitură de la 11 metri.

Odată cu aceste victorii, Ripensia a urcat până pe locul 11 în clasamente, cu 11 puncte, acelasi numar ca si Petrolul Ploiești și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în timp ce ASU Poli este prima deasupra liniei retrogradării, cu 9 puncte, la egalitate cu Csickszereda și Dunăreac Călărași.

În runda viitoare, Ripensia Timișoara va juca pe terenul Universității Cluj, în timp ce ASU Politehnica va primi vizta lui FC Argeș.

Articolul precedentMotociclist în stare gravă după un accident violent, la Timișoara
Articolul următorCopil rănit după un accident de mașină la Timișoara