Finalul de sezon se apropie cu pași repezi în liga secundă, iar echipele din Timișoara știu în mare parte ce urmează pentru ele după intermediara din această săptămână.

ACS Poli a învins cu 1-0 pe FC Argeș în această rundă, însă formația condusă de Valeriu Răchită este sigură de un singur lucru: la anul va juca în liga a treia. Singurul gol al formației timișorene a fost marcat cu un sfert de oră înainte de final de Dorin Codrea.

După remiza din weekend-ul trecut din fața Academicii Clinceni, ASU nu a mai reușit să obțină un rezultat bun și în deplasarea de la mijlocul săptămânii de la Snagov. Timișorenii au fost învinși cu 2-0, iar în urma acestui rezultat alb-violeții au ajuns la 4 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat în prezent de Pandurii.

Ripensia Timișoara a încheiat etapa cu numărul 35 a ligii secunde, cu un eșec similar cu cel al Politehnicii. Bănățenii au primit gol în minutul 10, de la Pușcaș, care a trimis în poartă după o lovitură liberă. În ultimul minut de joc al primei reprize Borța a centrat din dreapta, iar Rusu a trimis cu capul din 6 metri în plasa porții Ripensiei. Echipa condusă de Alexandru Pelici a fost mai sigură în apărare și a ieșit și la atac, însă Drăghici, din lovitură liberă sau Dumiter au fost impreciși. Ultima oportunitate de a înscrie le-a aparținut oaspeților, după ce o minge trimisă de Enache de la maproximativ 30 de metri a lovit transversala în al treilea minut de prelungire.

Runda următoare a campionatului se va disputa în acest final de săptămână. ASU Politehnica va primi vizita lui CS Balotești, o echipă deha retrogradată, ACS Poli va juca pe terenul celor de la Petrolul, în timp ce Ripensia va întâlni în deplasare pe CS Mioveni.