Accident noaptea trecută într-una dintre piețele mari ale Timișoarei.

Totul s-a întâmplat după miezul nopții în Piața Bălcescu. Șoferul a circula dinspre centrul Timișoarei către Piața, iar la un moment dat a ratat o curbă, a intrat pe spațiul verde și s-a izbit de un stâlp de iluminat public. Șoferul și-a dat seama ce a făcut, a ieșit din autoturism și a rupt-o la fugă.

Polițiștii au ajuns rapid la fața locului și au început cercetările. Oamenii legii l-au găsit rapid pe șofer și l-au pus să sufle în etilotest. Rezultatul a fost unul șocant. Conducătorul auto avea 1,25 la mie in aerul expirat.

A doua surpriză pentru oamenii legii a apărut după verificările mai în amănunt, când și-au dat seama că șoferul e nimeni altul decât Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului.

Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge și i-a fost intocmit dosar penal. Tânărul va trebui să achite și paguba provocată stâlpului de iluminat, întrucât în urma accidentului, becul nu mai funcționează.

Fiul „Luceafărului Huilei” nu este la prima faptă de acest gen, deoarece el în trecut a mai fost condamnat cu suspendare pentru ca a condus sub influența alcoolului.

sursa foto:opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentAccident mortal pe șoseaua spre Cenad
Articolul următorA blocat circulația tramvaielor și a plecat la restaurant