Generalul Florian Coldea nu a mai ascultat de Traian Băsescu, cel care l-a propulsat în funcții înalte, și ar fi început să facă singur jocurile. O declarație în acest sens vine și din partea fostului prim-ministru al României, Adrian Năstase. Acesta susține că președintele Traian Băsescu i-a mărturisit că Florian Coldea i-ar fi făcut dosarul. Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare în legătură cu strângerea de fonduri în campania electorală din 2004. 

„Cine ar fi putut să meargă la Basescu si sa ii spuna: Schimb-ti abordarea, nu trebuie condamnat Adrian Nastase.

A venit la mine, m-a batut asa pe umar si mi-a spus: <<Adriane, sa stii ca nu eu ti-am facut dosarele, ci Coldea>>. La care eu m-am uitat la el si i-am zis: <<Traiane, nu vad ce interese avea Coldea sa imi faca dosare. Eu cred ca tu mi-ai facut dosarele, iar el a fost instrumentul care s-a ocupat de ele.

Forța Statului Paralel, testată în dosarul Trofeul Calității. Adrian Năstase, dezvăluiri halucinante: S-a urmărit scoaterea mea din jocul politic

M-am intalnit dupa cateva zile la inmormantarea lui Augustin Buzura – socrul lui Maior – si era si Coldea acolo si la plecare i-am spus: <<Uite, Basescu zice ca tu mi-ai facut dosare>>, iar el mi-a raspus: <<Trebuie sa bem o cafea impreuna si sa iti spun>>. Evident ca a disparut in ceata, nu l-am mai vazut de atunci”, a declarat Nastase.

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentVremea 19 iunie. Caniculă și disconfort termic ridicat
Articolul următorBACALAUREAT 2024. Proba de competențe digitale are loc pe 19, 20 și 21 iunie