Salvatorii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în comuna Curtea, pe DN68A, între un tir și un autoturism în care se aflau 6 persoane, dintre care 4 copii. 

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere și o autosanitară S.M.U.R.D din cadrul Stației de Pompieri Făget.

 S-a constatat că șoferul tirului nu necesita îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului prezenta fractură deschisă la membrul superior, iar unul dintre copii, în vârstă de 13 ani, prezenta politraumatisme, fiind în stare de inconștiență. 
La fața locului s-au mai deplasat o ambulanță S.A.J. cu asistent de la Făget și o ambulanță S.A.J. cu medic de la Lugoj, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj s-a deplasat autospeciala de transport personal și victime multiple A.T.P.V.M. De asemenea, a fost alertat și s-a deplasat la locul evenimentului și elicopterul SMURD Arad.

Copilul de 13 ani a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spital. 
Ceilalți 3 minori, împreună cu mama lor, au fost transportați la spital cu autospeciala de transport personal și victime multiple. 

Șoferul autoturismului a fost preluat de către o ambulanță S.A.J.

Pompierii au asigurat măsurile necesare pentru prevenirea producerii unui incendiu.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 9 aprilie 2022
Articolul următorBancomat de cryptomonede furat dintr-un mall din Timișoara