Pentru majoritatea zodiilor se anunță o zi plăcută și încărcată de iubire. Gemenii se gândesc la o persoană din trecut, Fecioarele devin optimiste cu privire la viitor, iar Scorpionii sunt acaparați de treburile casnice. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

Horoscop 1 octombrie 2023. Berbec

Pentru Berbeci, se anunță o zi cât se poate de relaxantă, în compania celor dragi. Astăzi, nativii lasă problemele deoparte și se bucură de experiențele frumoase ale vieții. În următoarea perioadă, s-ar putea să vă simțiți copleșit de volumul de responsabilități, de aceea ar fi indicat să alocați suficient timp pentru odihnă.

Horoscop 1 octombrie 2023. Taur

Se anunță o zi plină de romantism și tandrețe pentru Tauri. După o perioadă în care ați simțit o distanțare în relația cu partenerul de cuplu, a venit momentul să simțiți căldură și multă afecțiune. Nu ezitați să vă gândiți la un viitor în doi și să faceți planuri.

Horoscop 1 octombrie 2023. Gemeni

Pentru Gemeni, se anunță o zi destul de încărcată emoțional. S-ar putea să vă gândiți cam mult la o persoană din trecut, iar resentimentele vă cam încearcă. Astrologii vă îndeamnă să lăsați trecutul în urmă, căci starea de bine se va instaura în scurt timp.

Horoscop 1 octombrie 2023. Rac

Racii au parte de o zi plăcută din toate punctele de vedere. Nativii se reconeFctează cu partenerul de cuplu și nu neglijează nici relațiile cu ceilalți. Dispuneți de timp să vă relaxați și, de ce nu, să planificați o excursie romantică.

Horoscop 1 octombrie 2023. Leu

Leii traversează o zi mai dificilă din punct de vedere sentimental. Nativii au parte de discuții în contradictoriu în relația cu partenerul de cuplu și încep să creadă că nu se află lângă persoana potrivită. Încercați să vă distanțați de conflicte și reveniți asupra discuțiilor atunci când apele se liniștesc.

Horoscop 1 octombrie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de momente plăcute, își reîncarcă bateriile, iar discuțiile cu prietenii le-ar putea reda optimismul privind viitorul. Aveți planuri mărețe, însă trebuie să îndrăzniți să faceți primii pași. În următoarea perioadă, vă așteaptă schimbări majore pe toate planurile.

Horoscop 1 octombrie 2023. Balanță

Astăzi, Balanțele sunt preferatele astrelor. Nativii au parte de iubire și afecțiune în relația cu partenerul și pot avea parte de câteva surprize plăcute. Vă puteți aștepta la cadouri frumoase sau planuri inedite din partea celor dragi.

Citește continuarea pe viva.ro

Articolul precedentCutremur, duminică dimineața, în Vrancea – Ce magnitudine a avut seismul
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET