Un hoț a fost săltat de polițiști la Timișoara în momentul în care se credea scăpat cu tot cu pradă, dintr-un avion ce era aproape de decolare.

Întreaga operațiune a avut loc la Aeroportul internațional Traian Vuia din Timișoara, unde o femeie se pregătea sa urce în avionul către Roma.

La controlul antitero aceasta si-a pus bijuteriile in tavita ce urma sa treaca prin dispozitivele de securitate. Dupa control femeia s-a indreptat catre poarta de imbarcare, moment in care a observat ca ii lipsesc o parte din bijuterii. A renuntat sa mai urce in avion si a mers cu lucratorii SRI si politistii de la Transporturi sa arunce o rpivire pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Astfel a descoperit exact ce se intamplate.

In barbat ce urma sa urce in aceeasi aeronava venea la controlulantitero in spatele femeii. Omul a profitat de neatentie doamnei din fata sa, a bagat mana in tavita cu bijuterii si a luat cateva pe care le-a bagat in buzunar. Dupa aceasta fapta si-a luat lucrurile proprii si a plecat linistit catre avion.

Din nefericire pentru hot fapta sa a fost descoperita la timp. Avionul incepuse manevrele de decolare, insa politistii au luat legatura cu pilotii si au oprit decolarea, scrie opiniatimisoarei.ro.

Barbatul a fost coborat din avion, a fost preluat de politisti si dus la audieri, in timp ce avionul a plecat in cele din urma spre Roma, dar cu o intarziere de aproape o jumatate de ora.

Articolul precedentAlbanezi opriți la frontieră
Articolul următorPolițist italian prins cu bijuterii furate pe aeroportul din Timișoara