O hală în care erau depozitate cantități mari de lemn, dar și utilaje s-a facut scrum in Timis.

Incendiul a avut loc in comnuna timișeană Criciova, iar apelul la 112 a venit putin dupa ora 2 dimineata. Echipe de interventie ale pompierilor din Lugoj si Buzias au ajuns la fața locului in momentul in care flăcările cuprinseseră acoperișul halei și amenințau să se extindă la a doua.

Intervenția pompierilor a fost îngreunată și de vântul care a bătut cu putere și care ajuta la propagarea flăcărilor.

Au ars hala, un birou, pe o suprafață de aproximativ total 600 mp. De asemenea, au ars 6 m3 cherstea, o linie (cu mai multe utilaje) prelucrare lemn subțire, un grup prelucrare lemn gros (gater) 1 linie peleti, un motostivuitor şi alte utilaje. A fost deteriorat acoperisul, structura metalica, 1 siloz rumeguş, semifabricate. S-a intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică, un ofiţer şi 15 subofițeri din cadrul subunităţilor de pompieri Lugoj şi Buziaș„, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Pompierii au reușit să salveze un siloz de rumeguș, o hala mai mare care se afla în apropierea celei mistuite de flăcări,
80m3 cherestea, 100m3 bușteni, centrala termică și alte câteva utilaje folosite pentru prelucrarea lemnului.

Intervenția s-a finalizat în jurul orei 8 dimineața, iar pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauza producerii incendiului.

Articolul precedent2 februarie, Ziua Ursului. Se așteaptă vești de la Grădina Zoologică
Articolul următorSchimbare totală pentru cea mai frumoasă clădire barocă din Timișoara. Au început lucrările de modernizare ale Domului Catolic. Foto