Proprietarii de terenuri amplasate pe traseul ce va fi parcurs de centura de sud a Timișoarei sunt chemați la o întâlnire, la Primăria Timișoara.

Aceștia sunt așteptați să discute cu reprezentanții firmei care se ocupă de exproprieri, pentru a consulta documentația și pentru a cere lămuririle de care au nevoie.

Primăria Municipiului Timișoara, împreună cu SC PROMETER M&G SRL, în calitate de împuternicit de către CNAIR, în vederea unei mai bune desfășurări a activității de expropriere necesare realizării lucrării de utilitate publică Varianta de Ocolire Timișoara Sud, invită proprietarii imobilelor afectate de construcția obiectivului menționat anterior, precum și orice alte persoane interesate, la sediul Primăriei miercuri, 27.02.2019, ora 14, în Sala de Consiliu a Municipiului Timișoara, bv. C.D. Loga, nr 1, transmit reprezentanții municipalității.

Proprietarii de terenuri care urmează să fie expropriați trebui să aduca actele prin care dovedesc că parcelele le aparțin, iar pentru mai multe informații, cei interesați pot apela numărul de telefon 0256. 305.684.

Vă reamintim, contractul pentru construirea Variantei de Ocolire Timișoara Sud a fost semnat în 18 decembrie 2018, iar viitoarea centură va avea o lungime de 25,69 km și va lega DJ591 și DN6, prin sudul orașului.

Articolul precedentȘeful Poliției Locale Timișoara a rămas fără permis. A condus cu o viteză teribilă în localitate
Articolul următorTimișoara Curată. Obiectiv posibil sau perdea de fum?