Informatica Timișoara învinsă din nou în play-off. Imperial Wet se gândește deja la finală

Informatica Timișoara a pierdut și al doilea meci din play-off-ul Ligii Naționale de futsal. Bănățenii au pierdut cu 5-1 în fața lui Imperial Wet Miercurea Ciuc, grupare care are mari șanse să joace finala campionatului.

Oaspeții au deschis scorul după numai 30 de secunde prin Szocs, pentru ca în următoarele 2 minute să mai puncteze de alte două ori, prin același Szocs și prin Cristi Matei. Având un avantaj consistent pe tabelă ardelenii nu au mai forțat și s-au mulțumit să controleze ritmul partidei. Imperial putea să își majoreze avantajul, însă robert Matei și Duque au lovit barele porții lui Voin. Timișorenii au avut și ei ocazia să înscrie, însă Milovac a fost blocat de Gonzalez, iar Bogdanovic a trimis pe lângă poartă din poziție bună.

Repriza secundă s-a desfășurat pe aceleași coordonate. Imperial Wet a înscris golul 4 prin Matei după o combinație cu fostul timișorean Deco, pentru ca Informatica să răspundă cu reușita lui Milovac. Tabela a fost închisă cu câteva minute înainte de sirenă de Bogdan Covaci, care a stabilit scorul final.

Înfrângere dureroasă ca scor, dar având în vedere că am întâlnit, din punctul meu de vedere cea mai valoroasă echipă, trebuia să ne așteptăm cu toții la rezultatul ăsta negativ. Proporțiile scorului mă deranjează pentru că pentru asta muncim, să nu ne facem de râs, să jucăm futsal, să practicăm un futsal cât mai bun, dar am întâlnit cea mai puternică echipă din campionat. Faptul că am luat acele goluri la început a contat foarte mult. Asta am discutat și cu băieții acum. Din păcate, în meciurile astea grele, dacă mai facem și cadouri e foarte greu să mai revii în joc. Și la ce valoare au ei, dacă le dai mingea și le faci cadouri te taxează„, a declarat la final Daniel Rupa, antrenorul Informaticii Timișoara.

 

A fost o victorie ușoară Am început foarte bine, am dat 3 goluri, ne-am asigurat victoria și principalul scop a fost să nu ne accidentăm și să nu luăm cartonașe. Nu cred că s-a pus vreun semn de întrebare care va fi câștigătoarea acestui joc, dar cu toate acestea țin să îi felicit pe copiii aceștia care muncesc, își doresc să ajungă mari și au toate șansele, pentru că am văzut jucători care au calitate, dar totul ia timp și sper să aibă puterea conducerea Timișoarei să îi țină pentru că am văzut câțiva cu viitor„, a declarat după meci antrenorul ardelenilor, Cosmin Gherman.

Informatica Timișoara va juca următorul meci peste două săptămâni, ultima partidă de pe teren propriu din acest sezon împotriva Dunării Călărași.

Articolul precedentA fost pus în aplicare Planul Roșu de intervenție
Articolul următorAccident pe o trecere de pietoni din Timișoara. Două persoane au fost preluate de ambulanțe