Încă de ieri, în vestul țării s-au făcut simțite primele probleme legate de continuitatea procesului de vaccinare. La Timișoara, deși reprezentanții DSP susțineau că, cel puțin pentru ziua de ieri, au suficiente doze pentru rapel, pe teren situația era alta.

 

Au fost centre de vaccinare unde oamenii au fost nevoiți să aștepte mult peste ora la care au fost programați. Așadar, stres și incertitudine. Totul a plecat de la aeronava cu doze de vaccin care ar fi trebuit să decoleze din Germania dar nu a putut din cauza vremii nefavorabile.

Iar porblemele continua să apară pentru că, în continuare, la Centrul de Distribuție Regională de la Timișoara nuajung dozele programate prin transportul internațional. S-a recurs la o soluție de avarie, prin aducerea de doze din centre de vaccinare din alte regiuni, dar aceasta nu este una pe termen lung.

Promblema cea mare este că nimeni nu stie precis când și cum vor ajung dozele repartizate județelor din vestul țării, oricum numărul acestora fiind cel mai mic pe țară, de la începutul campaniei de vaccinare. 

Articolul precedentMIERCURI, ora 18: Ce s-a ales de Electroputere Craiova. Povestea fabricii din Oltenia la Culisele Statului Paralel
Articolul următorIa pastila SRS: Discriminare! Pașaportul Covid crește profitul companiilor farmaceutice