Timp de trei zile, malurile Begăi au prins viață, încercând să readucă oameni împreună.

Ca și în alte rânduri, sunt vizate categorii diverse de public: de la copii, care, în dimineața de sâmbătă, vor fi oaspeții AQUAPIC, ai Teatrului Merlin și ai atelierelor, la prietenii lor mai mari, părinții sau bunicii lor, invitați la concerte, spectacole de teatru, de operetă, ba chiar la cinema sau la o tură de alergat, în compania Alergotura.

În program sunt forme variate de artă, cu protagoniști dintre cei mai valoroși : artiștii vizuali Pavel Töröny și Silvia Râncu Trion, formațiile de blues Éles Gabor Trio (Ungaria) și Gamblers (Serbia) sau Opera timișoreană.

Oaspeții speciali ai evenimentului sunt, însă, Paul Gerogescu, multiplu campion mondial la înot în ape libere, și invitații Timișoara Big Band: Berti Barbera, trompetistul Sebastian Burneci, saxofonistul Cătălin Milea și dirijoarea Simona Burneci.

Tot la acest Bega Bulevard va fi lansat conceptul MESHter, o ințiativă de recuperare a mesh-urilor și a bannerelor folosite, și de transformare a lor în obiecte de uz zilnic.

În fine, știm că sunteți nerăbdători să aflați detalii și despre Cursa Rățuștelor, eveniment organizat, de ani buni, în parteneriat cu Rotaract Timișoara. Aceasta se va desfășura duminică, 19 septembrie, ora 18:00, între Podul Mihai Viteazul și Podul Maria. Rățuștele pot fi cumpărate pe site-ul https://ratustepebega.ro/ sau de la standul amplasat în zona culinară din Iulius Town. Anul acesta, fondurile strânse vor merge către Liceul Teoretic Special Iris.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentFK Csikszereda a obținut a doua victorie a sezonului
Articolul următorExpropieri în mai multe zone din vestul țării. Ministerul Transporturilor pregătește reabilitarea căii ferate Caransebeș – Timișoara – Arad