Informatica Timisoara va juca a doua finală în 3 ani în Cupa Romaniei la fotbal în sală, în întrecerea echipelor sub 19 ani.

După ce în sferturile de finală timișorenii au spulberat cu 12-2 pe Bukovina Vicov, în semifinale bănățenii au dat de o formație mai solidă.

Prima parte a întâlnirii cu KSE Târgu Secuiesc a fost una echilibrată. Informatica a deschis scorul prin Budai, însă la scurt Păun a adus egalarea pentru formația ardeleană, stabilind și scorul pauzei.

Repriza a doua a fost controlată în totalitate de bănățeni. Fotbalistii condusi de Daniel Rupa au mai inscris de alte cinci ori. Sergiu Gavrilă a punctat de două ori, iar alte 3 goluri au venit de la Mihnea Toader, Kovacs Zabar și Denis Dan. Trebuie amintit ca spre finaluol reprizei secunde ardelenii au primit și un cartonaș roșu, iar în superioritate timișorenii au reușit să înscrie. Diferența putea fi mai mare, însă Nastai și Gavrilă au trimis puțin pe lângă poartă în momentele în care KSE Targu Secuiesc a atacat in 5 contra 4.

Timișorenii vor disputa finala joi, de la ora 17, si va intalni in acest meci pe CSM Targu Mures, invingatoare cu 3-1 in fata celor de la FK Odorheiu Secuiesc.

Articolul precedentNoi curse aeriene spre Danemarca, Germania și Marea Britanie
Articolul următorAvarie Colterm, zone fara apă caldă și încălzire