La Timișoara ar putea răsări o zonă de agrement chiar în mijlocul orașului. Cu un lac artificial și coline pentru iubitorii de  natură.

. Primarul Timișoarei susține că în oraș va fi realizată o zonă de agrement cu lac și coline, municipalitatea intenționând să acceseze fonduri europene pentru a putea pune în practică această idee.

Concret, această zonă de agrement ar urma să fie realizată cu bani de la Uniunea Europeană din următorul exercițiu financiar, pe Axa Centre de agrement, baze turistice și tabere școlare.

“Avem prevăzută amenajarea unei zone de agrement cu lac și coline. Puteți spune că este o nouă idee fantasmagorică a lui Robu. Da, vom face și așa ceva, pentru că vrem să valorificăm la maximum ce se întâmplă în orașul nostru. Când se face lacul, se scoate pământ, care poate fi folosit tot în zonă, iar la multele lucrări care au loc în oraș și din ce în ce mai multe de construire de clădiri înalte, care implicit presupun săpături adânci la mulți metri și extrageri de cantități mari de pământ, vom folosi tot ce rezultă din aceste lucrări la amenajarea acestei zone de agrement. Va fi o zonă care până acum a lipsit orașului nostru, va fi o zonă superbă. Eu vreau să facem concurs de soluții pentru aceste proiecte“, a explicat primarul Nicolae Robu.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentContinuă distribuirea măștilor pentru locuitorii din Giarmata şi Cerneteaz
Articolul următorAccident pe centura Lugojului